Přeskočit na obsah
Používáním webu vyjadřujete souhlas s využíváním cookies.

Jak si užít jakoukoliv oslavu bez výčitek?

Snažíte se zhubnout a blíží se rodinná oslava, návštěva u kamarádů nebo snad svatba? Nemusí Vás to děsit. V tomto článku Vám poradíme, jak být nad věcí..

Jak si užít jakoukoliv oslavu bez výčitek?

Jsou různé tipy lidí. Někteří se stresují, že mají jít na nějakou oslavu, kde je spousta nezdravého jídla a jiní si z toho vůbec nic nedělají a klidně si dají všechno, na co mají chuť.

Přečtěte si našich pár rad.






1. Nepřejídejte se

Můžete si dopřát, na co máte chuť, ale nepřejídejte se. Nebude Vám dobře a akorát budete mít výčitky. Jezte s rozumem.


2. Přemýšlejte nad jídlem

Nejezte na oslavách pouze sladké zákusky, chipsy nebo chlebíčky. Vyhledejte prvně maso s nějakou zeleninou, klidně i přílohou a zákusek nebo dort si dejte až po jídle. Pokud budete syti po snězení prvního zdravějšího chodu, jistě už nesníte tolik sladkého.


3. Dejte si víc bílkovin

Jak jsme zmiňovali v předešlém bodě, dejte přednost masu a zařaďte jej jako chod číslo jedna. Bílkoviny Vás také více zasytí a vy pak budete mít pocit sytosti i na delší dobu.


4. Víc pohybu

Zařaďte ten den do svého plánu více pohybu než obvykle, neboli spalte více kalorii. Běžte si zaběhat a nebo vyražte do posilovny. Budete se pak cítit lépe a oslavu si více užijete.


5. Nevyčítejte si to

Je potřeba si říct, že pokud se Vám vdává třeba kamarádka, byla by určitě chyba si nedat dort, který jednoduše ke každé svatbě patří. Pokud nejste zrovna v nějaké předzávodní přípravě, pak je úplně zbytečné se kvůli tomu stresovat a nebo si to vyčítat. Jezte a ochutnávejte s rozumem.


Menu Doprava zdarma Facebook Instagram LinkedIn Hledat Zavřít