Přeskočit na obsah
Používáním webu vyjadřujete souhlas s využíváním cookies.

Jak si udržet postavu a kondici přes zimu?

Dny se nám krátí a zima pomalu přichází. Neházejte svoji kondičku, na které jste celé léto pracovali, za hlavu! A jak přes zimu nenabrat zbytečná kila? Naše tipy a triky se dozvíte v novém článku…

Jak si udržet postavu a kondici přes zimu?

Plánujte

Nenechte krátké dny, aby ovlivnily vaši produktivitu. Plánujte si věci dopředu. Vezměte si diář nebo třeba jenom papír a plánujte! Napište si tréninky, cvičení např. na tři dny v týdnu a ty opravdu dodržte. Pokud to uvidíte černé na bílém, budete to chtít opravdu dodržet. Neřeknete si, půjdu až zítra, pozítří. Řekněte si: ,,Tento plán na celý týden splním!“. A prostě ho splňte. Dělejte si v diáři fajfky nebo smajlíky za splnění každého tréninku a za celý týden se třeba odměňte něčím pěkným. Uvidíte, že motivace bude opravdu jiná a bude vás to bavit.



Nevymlouvejte se, hledejte řešení

Nezvládáte běhat v zimě? Najděte si jinou aktivitu. Běžte si zacvičit do posilovny a po cvičení si dejte běh na páse. Běžte plavat, plavání je skvělé a jistě vás udrží v kondici. A nebo prostě běhejte i v zimě, jen si pořiďte lepší oblečení. Neexistuje špatné počasí na běh, pouze špatně oblečený běžec :)


Přemýšlejte o jídle

Naučte se jíst chytře. Co to znamená? Jezte jídlo, které Vás zasytí, jezte dostatek bílkovin a hlavně nehladovte! Při hladovění jsme schopni sníst v podstatě cokoliv a ve větším množství, než bychom normálně snědli. Dejte si vydatnou snídani, oběd a po obědě třeba nějakou malou sladkou tečku. Nebo si ideálně připravte nějaký dezert z našich receptů. Sladké recepty na blogu jsou fit a můžete si je dát ke kávě úplně bez výčitek klidně každý den!

Menu Doprava zdarma Facebook Instagram LinkedIn Hledat Zavřít