Přeskočit na obsah
Používáním webu vyjadřujete souhlas s využíváním cookies.

8 nejčastějších předsevzetí? A jak konečně opravdu něco změnit?

Začátek nového roku přináší vždy spoustu nové energie, odhodlání a také hlavně spoustu předsevzetí. Jaké jsou ty nejčastěji, které si každoročně dáváme? A jak konečně dokázat ve svém životě něco změnit?

8 nejčastějších předsevzetí? A jak konečně opravdu něco změnit?

1. CHCI ZHUBNOUT

2. ZAČNU SPORTOVAT

3. BUDU JÍST ZDRAVĚ

4. PŘESTANU KOUŘIT/PÍT ALKOHOL

5. ZAČNU VÍC ŠETŘIT

6. ZMĚNÍM KONEČNĚ ZAMĚSTNÁNÍ

7. NAJDU SI VÍC ČASU NA SEBE

8. NAJDU SI VÍC ČASU NA RODINU/KAMARÁDY





Tohle je nejčastějších osm předsevzetí, které si lidé koncem roku dávají. Často si je dávají rok co rok pořád dokola a nejsou schopni to změnit. A jak tedy konečně něco změnit?

Pokud chceme ve svém životě opravdu něco změnit, nečekejme na konec roku, prostě to změňme. Život je opravdu krátký na to, abychom věci odkládaly, abychom žili tak, jak nechceme. Tolik lidí před námi dokázalo přestat kouřit, tolik lidí začalo jíst zdravě, sportovat a jsou teď opravdu spokojení, protože konečně našli svůj životní styl. Tolik lidí se odhodlalo změnit práci, najít si něco lepšího nebo se odhodlali a začali dělat sami na sebe. Tolik lidí začalo opravdu šetřit a odjeli konečně na svoji vysněnou dovolenou. Tolik lidí dokázalo, co opravdu chtěli, dokážete to i vy! Jen prostě nečekejte, věřte si, myslete pozitivně a dokážete neuvěřitelné věci!

A my vám všem za celý tým Health Box přejeme krásný rok 2020.

Ať dosáhnete všeho po čem toužíte!

Menu Doprava zdarma Facebook Instagram LinkedIn Hledat Zavřít