Přeskočit na obsah
Používáním webu vyjadřujete souhlas s využíváním cookies.

Rýžovo-tvarohová kaše s hruškou

Skvělá podzimní, teplá snídaně. Vyzkoušíš ji?

Rýžovo-tvarohová kaše s hruškou

Suroviny na jednu větší porci:

¾ šálku neuvařené rýže

125 g tvarohu

hruška

skořice

javorový sirup

mandle

vodu na uvaření rýže



Postup:

Rýži opláchneme a dáme do malého hrnce s vodou v poměru dle návodu. Přidáme i tvaroh, skořici a javorový sirup. Po 10 minutách přidáme nastrouhanou hrušku a vaříme ještě do změknutí rýže.

Podáváme teplé a nazdobené mandlemi, zbytky hrušky a kaši ještě přelejeme javorovým sirupem.

Doporučujeme na snídani!


Menu Doprava zdarma Facebook Instagram LinkedIn Hledat Zavřít